i Criminals

Op icriminals.nl spelen we voor iC Punten. Elke ronde zijn er punten te verdiennen kijk hier voor in ons punten systeem. De Reset van deze ronde zal door gaan op 01-01-2019 om 20:00 uur!


Crew
Hieronder vind je een overzicht van alle crewleden van iCriminals, onderverdeeld in de functie die zij bekleden.

Let op! Vragen over het spel kun je stellen aan een Moderator of Helpdesk, hiervoor hoef je dus geen bericht naar een Beheerder of Admin te sturen! Ook voor bugs hoef je geen bericht te sturen, deze kun je in het forum melden in de categorie "Fouten & Bugs". Wil je echter een bug melden waar eventueel misbruik van gemaakt kan worden, stuur dan een bericht naar een Admin of Moderator!

Algemene opmerking: De Crew van iCriminals heeft het recht om iets te wijzigen zonder daar ook maar een enkele reden voor te hebben. Wij raden je niet aan om een verzoek te doen voor in ons team te komen, als wij iemand zoeken zullen wij daar zelf iemand voor contacteren!
|
|

De Administratoren van iCriminals hebben de mogelijkheid om alles te zien, te veranderen en beslissingen te maken zonder daar een reden voor te geven (overéénkomstig met de regels en voorwaarden). Deze doen dan ook niet mee aan het spel. Maar zien toe op een ordelijk en eerlijk verloop van het spel.

Don_Alphonzo Administrator
Snoopie Administrator

Disclaimer
Crewleden, met uitzondering van de Admins, zijn niet in dienst van icriminals.nl en zijn dus op geen enkele wijze in verband te brengen met dit bedrijf. icriminals.nl aanvaardt dus ook geen enkele aansprakelijkheid voor het handelen van haar crewleden.

Klachten over crewleden en/of het handelen van een crewlid kunnen gemeld worden bij Beheerder of Admin. Deze klachten zal zo objectief mogelijk behandeld worden.